24 HR Financial Services

Bij 24 HR Services kunt u naast payrolling, payrolling voor uitzend- en detacheringsbureaus, payrolling voor zzp’ers, ook terecht voor zaken als: financiële- & loonadministratie, financiering en HR-advies. Op deze manier hoeft u als ondernemer niet naar een andere organisatie voor advies, maar ontvangt u alle diensten bij 24 HR Services.

Financiële administratie

Wij ontzorgen u als klant in onder andere de financiële administratie die 24 HR Services op zich neemt. Dit houdt in dat wij voor u onder andere de inkoop-, verkoop- en bankboekingen verzorgen.
Daarnaast kunnen wij voor u de facturatie uit handen nemen en de BTW aangiften verwerken. Het behoort ook tot de mogelijkheid om uw jaarrekeningen, publicatierapporten en aangifte vennootschapsbelasting door 24 HR Services uit te laten voeren. Op deze manier kunt u zich bezighouden met uw kernactiviteit(en).

Loonadministratie

Naast de financiële administratie houdt 24 HR Services zich bezig met de loonadministratie voor de opdrachtgevers. Wanneer u één of meer werknemers in dienst neemt, moet u een loonadministratie gaan bijhouden. 24 HR Services verzorgt deze loonadministratie volledig voor u. Wij maken de loonstroken, houden loonmutaties bij en voeren deze door, we stellen de loonaangiftes (journaalposten) op en zorgen voor de jaaropgaven. Voor u als ondernemer levert dit veel tijdsbesparing op en het zorgt voor een beter overzicht; 24 HR Services zorgt er namelijk voor dat u alle rapportages (inclusief pensioenaangiftes) netjes en overzichtelijk aangeboden krijgt. Ook voor directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) verzorgt 24 HR Services de loonadministratie. Hierbij wordt ook goed gekeken naar mogelijke fiscale voordelen voor de DGA’s.

Financiering

Bij payrolling kan het voorkomen dat de loonkosten worden voorgefinancierd door 24 HR Services. Dit hangt samen met de betalingstermijn die is afgesproken met 24 HR Services. Bij 24 HR Services zullen uw medewerkers altijd op tijd hun salaris ontvangen, ook als dat betekent dat wij het voorfinancieren.
Daarnaast beschikt 24 HR Services over de mogelijkheid om op andere wijze uw onderneming te financieren.

HR-advisering

Met onze zeer ervaren HR professionals bieden wij klanten HR-advies waarbij u kunt denken aan de
volgende zaken:

  • strategisch en organisatorisch advies;
  • talent- en carrièremanagement;
  • beloningsbeleid;
  • het bouwen van functiehuizen en functiewaardering;
  • projectmanagement;
  • aanpak en terugdringen van ziekteverzuim;
  • wetswijzigingen en regelgeving.

Laat uw vragen beantwoorden door onze professionals en krijg HR-advies op maat! Wilt u meer informatie? Bel naar 085 235 24 24  of stuur een e-mail naar info@24hrservices.nl.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact op met:

Theo Rossen
Commercieel Directeur
theo@24hrservices.nl
085 – 235 24 24

Shafiek Sital
Algemeen Directeur
shafiek@24hrservices.nl
085 – 235 24 24