Over ons

Als u ervoor kiest om samen te werken met 24 HR Services, dan kunt u rekenen op een betrouwbaar team dat altijd voor u klaar staat.

“Door onze hands-on mentaliteit en transparante manier van werken is 24 HR Services in staat om snel en flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden binnen uw bedrijf”

-Directie: Shafiek Sital en Theo Rossen.

Jarenlange ervaring

24 HR Services is in januari 2013 opgericht onder de naam ‘People Company Payrolling’. Omdat onze dienstverlening in de jaren daarna sterk ontwikkeld en verbreed is, hebben wij gekozen voor een nieuwe naam. 24 HR Services past bij de veelzijdigheid van onze dienstverlening. Waar vroeger payrolling centraal stond, zijn wij ons ook gaan bezighouden met uitzendwerkzaamheden, (financiële) administratie, financiering en HR-advies.

Wij werken samen op basis van gelijkwaardigheid. Door ons te verdiepen in de lopende personeelsvraagstukken binnen uw organisatie, kunnen wij ideeën aandragen en oplossingen bieden.

Door samen te werken krijgt uw personeel het beste van beide partijen.

Certificering

24 HR Services beschikt over een NEN 4400-1 certificering. Deze certificering is een garantie dat payrollbedrijven de wet- en regelgeving naleven en dat de personeelszaken goed op orde zijn. Dit keurmerk wordt verstrekt door de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Verder is 24 HR Services lid van de Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU).

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact op met:

Theo Rossen
Commercieel Directeur
theo@24hrservices.nl
085 – 235 24 24

Shafiek Sital
Algemeen Directeur
shafiek@24hrservices.nl
085 – 235 24 24