Payroll voor ZZP'ers

Wilt u wel de vrijheid van werken als zzp’er, maar niet de onzekerheid of u wel betaald wordt? Dan kan payrolling een uitkomst zijn.

Hoe werkt payrolling voor zzp’ers?

Ook voor zzp’ers is het ook mogelijk om via een payrollbedrijf als 24 HR Services te werken. Dit brengt vele voordelen met zich mee:

  • U hoeft geen facturen meer te sturen. 24 HR Services zorgt ervoor dat u als zzp’er snel uw geld krijgt.
  • Omdat u bij ons in dienst komt, profiteert u van sociale verzekeringen.
  • Tijdens alle uren die u maakt via een payroll dienstverlener, bent u verzekerd tegen ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.
  • Werkt u alleen via een payrollbedrijf als zzp’er? Dan is een inschrijving bij de KvK niet nodig en hoeft u geen btw-aangifte te doen.

Let op: Als u uren maakt bij een payrollbedrijf, gelden deze niet als uren voor het urencriterium. Dit is belangrijk wanneer u in aanmerking wilt komen voor de ondernemers- en startersaftrek.

Zzp’er inhuren

Bent u werkgever en denkt u erover om een zzp’er in te huren? De arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler, zzp’ers spelen hier goed op in. Ze werken namelijk van opdracht tot opdracht en vormen zo een uitkomst om een personeelstekort op te vangen. U kunt er zelfs voor kiezen om een zzp’er in te huren om vervolgens uit te zenden naar een ander bedrijf.

Waarom 24 HR Services?

24 HR Services zet zich al jaren met hart en ziel in voor ondernemers, dus ook voor zzp’ers. Wij regelen niet alleen de administratieve kanten, we geven u ook advies. U zoekt zelf naar opdrachten en bespreekt de arbeidsvoorwaarden, het aantal uur en het tarief direct met de opdrachtgever. Deze afspraken bespreekt u met ons en vervolgens zullen wij alle administratieve taken overnemen. Hier heeft u verder geen omkijken meer naar. Twijfelt u nog om gebruik te maken van payrolling als zzp’er? Neem gerust contact met ons op!

Wilt u meer informatie over payrolling bij 24 HR Services? Bel naar 085 235 24 24 of stuur een e-mail naar info@24hrservices.nl.

Wilt u meer informatie voor ZZP’ers?

Neem dan vrijblijvend contact op met:

Theo Rossen
Commercieel Directeur
theo@24hrservices.nl
085 – 235 24 24

Shafiek Sital
Algemeen Directeur
shafiek@24hrservices.nl
085 – 235 24 24