Payroll voor ZZP'ers

De arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler en zzp’ers kunnen hier goed in meebewegen. Het is voor een onderneming dan ook mogelijk een zzp’er in te huren om vervolgens uit te kunnen zenden bij een ander bedrijf. Zzp’ers werken van opdracht tot opdracht en kunnen hierdoor een goede uitkomst zijn om een personeelstekort op te vangen.

Voor een zzp’er is het ook mogelijk via een payrollbedrijf te werken, zoals 24 HR Services. Dit brengt vele voordelen met zich mee:

  • 24 HR Services zorgt ervoor dat u als zzp’er snel uw geld krijgt, waarvoor u verder geen facturen heeft moeten sturen.
  • Een zzp’er is door middel van payrolling in dienst en profiteert hierdoor van de voordelen betreft sociale verzekeringen.
  • Tijdens de uren die een zzp’er maakt via een payroll dienstverlener, is hij of zij verzekerd tegen ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid.
  • Een beginnende zzp’er hoeft zich niet in te schrijven bij de KvK en er is geen BTW nummer nodig.

Let op: Als u uren maakt bij een payrollbedrijf, geldt dit niet als eigen ondernemersuren. Dit is belangrijk wanneer u in aanmerking wilt komen voor de ondernemers- en startersaftrek.

Waarom 24 HR Services?

24 HR Services is een onderneming die zich inzet voor de ondernemers en dus ook voor zzp’ers. Wij kunnen u adviseren met de kennis die wij door de jaren heen hebben opgedaan. U bepaalt zelf welke opdrachten u aanneemt en zoekt deze ook zelf. Met de opdrachtgever bespreekt u de arbeidsvoorwaarden, het aantal uur en het tarief. Deze afspreken bespreekt u met ons en vervolgens zullen wij alle administratieve taken van u uit handen nemen. Hier heeft u dus verder geen omkijken meer naar. Twijfelt u nog om payrolling in te zetten als zzp’er? Neem gerust contact met ons op!

Bel naar 085-235 24 24 of stuur een e-mail naar info@24hrservices.nl.

Wilt u meer informatie voor ZZP’ers?

Neem dan vrijblijvend contact op met:

Theo Rossen
Commercieel Directeur
theo@24hrservices.nl
085 – 235 24 24

Shafiek Sital
Algemeen Directeur
shafiek@24hrservices.nl
085 – 235 24 24