Payrolling voor uitzend- en detacheringsbureaus

We begrijpen dat u als intermediair zoveel mogelijk bezig wilt zijn met het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt: werven en plaatsen! Dat kan als u uw back office uitbesteedt aan 24 HR Services.

Het aanmaken van personeelsdossiers, de salarisadministratie en ziektebegeleiding kosten allemaal veel tijd. Deze werkzaamheden neemt 24 HR Services dan ook graag van u over. U kunt er 100 procent zeker van zijn dat dit volgens de actuele wetgeving is geregeld en dat u geen onnodige risico’s loopt.

24 HR Services is flexibel, zo kan uw back office meebewegen met de groei of krimp van uw organisatie.

Waarom kiezen voor payrolling?

U heeft geen omkijken meer naar zaken als:

  • Contractbeheer
  • Personeels- en salarisadministratie
  • Het uitbetalen van de medewerker(s)
  • Risico’s van het in dienst hebben van personeel

24 HR Services garandeert dat de salarisbetaling op tijd en correct wordt uitgevoerd. Alle payrollmedewerkers hebben recht op vakantiedagen, doorbetaling bij ziekte en collectieve sociale verzekeringen. Goed om te weten: payrollmedewerkers krijgen hetzelfde loon als een medewerker die bij de opdrachtgever in dienst is.

24 HR Services kan uw opdrachtgever, indien gewenst, ook facturatie, debiteurenbeheer en de bijbehorende risico’s uit handen nemen. Facturering direct aan u als intermediair is uiteraard ook mogelijk.

Wilt u meer informatie over payrolling voor uitzend- en detacheringsbureaus? Bel naar 085-235 24 24 of stuur een e-mail naar info@24hrservices.nl.

Wilt u meer informatie over payrolling?

Neem dan vrijblijvend contact op met:

Theo Rossen
Commercieel Directeur
theo@24hrservices.nl
085 – 235 24 24

Shafiek Sital
Algemeen Directeur
shafiek@24hrservices.nl
085 – 235 24 24