Payrolling

Eén van de diensten die 24 HR Services verleent, is payrolling. Wat payrolling nu precies is en waarom u hiervoor zou kunnen kiezen, zullen we aan u uitleggen.

Wat is payrolling?

Als u kiest voor payrolling, dan kiest u ervoor de (juridische) verantwoordelijkheid over uw werknemers onder te brengen bij 24 HR Services; wij nemen het juridisch werkgeverschap van u over. De medewerker die u zelf werft, gaat bij u aan de slag en 24 HR Services neemt de werkgeverslasten- en verplichtingen over.

Waarom kiezen voor payrolling bij 24 HR Services?

Voor u als ondernemer heeft u geen omkijken meer naar zaken als:

  • contractbeheer;
  • personeels- en salarisadministratie: geen administratieve rompslomp, omdat u de complexe personeels- en salarisadministratie niet zelf hoeft te doen;
  • het uitbetalen van uw medewerker(s);
  • risico’s van het in dienst hebben van personeel: verleggen van risico’s van het werkgeverschap naar de payrollbedrijf; het is van tevoren duidelijk wat uw loonkosten zijn. U draait als klant niet op voor de kosten van doorbetaling bij verzuim (ziekte of arbeidsongeschiktheid) en hoeft geen (ontslag)vergoedingen uit te keren.

Voordelen payrolling voor uw werknemers:

  • salarisbetaling op tijd en correct: 24 HR Services heeft haar salaris- en personeelsadministratie goed op orde. Dat is immers onze core business.
  • zekerheid: payrollmedewerkers hebben uiteraard ook recht op doorbetaling bij ziekte, vakantiedagen en collectieve (sociale) verzekeringen.
  • gelijk loon: 24 HR Services betaalt de payrollmedewerker volgens de NBBU CAO. Wij passen de inlenersbeloning toe, wat wil zeggen dat de payrollmedewerker hetzelfde loon krijgt als
    een medewerker die in dienst is bij u.

Deze zaken neemt 24 HR Services onder andere voor u over. Dit levert voor u meer vrijheid op, maar ook een hogere flexibiliteit. U kunt erop vertrouwen dat 24 HR Services ervoor zorgt dat het werkgeverschap goed wordt uitgeoefend voor de zaken die wij voor u uit handen nemen. Hierdoor zal u er geen hinder van ondervinden en uw taak als werkgever goed kunnen uitoefenen. Dit leidt uiteindelijk tot: kostenbesparing voor uw onderneming, focus op uw eigen business en een beperkt werkgeversrisico.

Wat doe ik nog zelf?

U bent als opdrachtgever degene die de beslissingen maakt. Wij zijn ervoor om u te adviseren en te ontzorgen. U werft zelf uw medewerkers en voert de functioneringsgesprekken. U blijft het aanspreekpunt voor uw medewerkers op de werkvloer.

Wilt u meer informatie over payrolling bij 24 HR Services? Bel naar 085 235 24 24 of stuur een e-mail naar info@24hrservices.nl.

Betrouwbare partner

24 HR Services beschikt over een NEN 4400-1 certificering. Dit keurmerk, dat wordt verstrekt door de Stichting Normering Arbeid (SNA), is het keurmerk voor alle payrollbedrijven.
De NEN 4400-1 certificering is de garantie dat payrollbedrijven regels naleven en dat alle personeelszaken voor de payrollmedewerker goed geregeld zijn. U kunt er dus zeker van zijn dat 24 HR Services een betrouwbare partner is.
Daarnaast is 24 HR Services lid van de branchevereniging NBBU.

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact op met:

Theo Rossen
Commercieel Directeur
theo@24hrservices.nl
085 – 235 24 24

Shafiek Sital
Algemeen Directeur
shafiek@24hrservices.nl
085 – 235 24 24