Payrolling bij 24 HR Services

Naast uitzenden is 24 HR Services ook gespecialiseerd in payrolling. Hierbij nemen wij u de volledig (juridische) verantwoordelijkheid van uw werknemers uit handen.

Wat is payrolling?

Werft u uw medewerkers liever zelf? Payrolling betekent dat deze medewerkers niet bij u, maar bij 24 HR Services op de loonlijst komen te staan. Wij nemen u het juridisch werkgeverschap over, waardoor u geen werkgeverslasten- en verplichtingen meer heeft.

Goed om te weten: sinds de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans, is het verplicht om werknemers via payrolling dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechtspositie te bieden als werknemers die bij u in dienst zijn.

Kies voor payrolling bij 24 HR Services

U heeft als ondernemer geen omkijken meer naar zaken als:

  • Contractbeheer
    Wij stellen alle (arbeids)contracten juridisch waterdicht voor u op.
  • Personeels- en salarisadministratie
    24 HR Services neemt u bijvoorbeeld de loonstroken, functioneringsgesprekken en uitbetaling van uw personeel uit handen. Uw werknemers worden door ons doorbetaald bij ziekte, krijgen vakantiedagen en collectieve (sociale) verzekeringen. Uw payrollmedewerker krijgt hetzelfde loon als een medewerker die bij u in dienst is.
  • Risico’s van het in dienst hebben van personeel
    U weet altijd van tevoren wat de loonkosten zijn. Verder hoeft u bij ziekte of arbeidsongeschiktheid niet door te betalen. Bent u toch niet tevreden over een nieuwe werknemer? Dan hoeft u ook geen ontslagvergoeding uit te keren.

Dit levert voor u meer vrijheid op, maar ook een hogere flexibiliteit. Dit leidt uiteindelijk tot: kostenbesparing voor uw onderneming, focus op uw eigen business en een beperkt werkgeversrisico.

Wat doe ik nog zelf?

Wij zijn ervoor om u te adviseren en te ontzorgen, maar u bent zelf degene die de beslissingen maakt. U werft zelf uw medewerkers en voert de functioneringsgesprekken. Ook blijft u het aanspreekpunt voor uw medewerkers op de werkvloer.

Wilt u meer informatie over payrolling bij 24 HR Services? Bel naar 085 235 24 24 of stuur een e-mail naar info@24hrservices.nl.

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact op met:

Theo Rossen
Commercieel Directeur
theo@24hrservices.nl
085 – 235 24 24

Shafiek Sital
Algemeen Directeur
shafiek@24hrservices.nl
085 – 235 24 24