Uitzenden bij 24 HR Services

Het voordeel van uitzenden is dat u zich als werkgever niet meer bezig hoeft te houden met de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Wij vullen de vacatures met de juiste mensen en nemen vervolgens de verloning over. Zo bieden we u een totaalpakket aan diensten.

Wanneer kiest u voor uitzenden?

Bent u op zoek naar een flexibele personeelsoplossing om de pieken in uw bedrijf op te vangen? Als het plotseling erg druk is binnen uw bedrijf, heeft u vaak geen tijd om op zoek te gaan naar nieuw personeel. Door te kiezen voor uitzenden, kunt u eenvoudig opschalen en afschalen wanneer u hier behoefte aan heeft.

Kies voor 24 HR Services

Als u kiest voor uitzenden door 24 HR Services, wordt u volledig ontzorgd op het gebied van werkgeverschap. Medewerkers zijn cruciaal voor de kwaliteit en sfeer binnen uw bedrijf, daarom is het voor ons erg belangrijk dat iemand perfect past bij de vacature en de onderneming zelf. We nemen u de volgende zaken uit handen:

 • De werving en selectie van kandidaten
  We gaan samen in gesprek over uw wensen. Vervolgens maakt 24 HR Services de juiste match.
 • Contractbeheer
  U hoeft geen salarisonderhandelingen te doen, dat scheelt veel tijd. Alle afspraken worden duidelijk vastgelegd in juridisch waterdichte contracten.
 • Personeels- en salarisadministratie;
  Loonstroken, functioneringsgesprekken en uitbetaling van uw personeel, 24 HR Services neemt het u allemaal uit handen.
 • Risico’s van het in dienst hebben van personeel
  U weet altijd van tevoren wat de loonkosten zijn. Verder hoeft u bij ziekte of arbeidsongeschiktheid niet door te betalen, dat regelen wij. Bent u toch niet tevreden over een nieuwe werknemer? Dan hoeft u ook geen ontslagvergoeding uit te keren.

Door te kiezen voor het totaalpakket van uitzenden bij 24 HR Services, kunt u weer focussen op waar u het beste in bent: ondernemen.

Benieuwd naar onze andere diensten?

Wilt u meer informatie over uitzenden bij 24 HR Services? Bel naar 085 235 24 24 of stuur een e-mail naar info@24hrservices.nl.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact op met:


Theo Rossen
– Commercieel Directeur –
theo@24hrservices.nl
085 – 235 24 24